ZOEKEN

ZOEK ANNULEREN
VERBERG


Uw winkelmandje bevat momenteel nog geen items.

FILTER OP LAND

KIESProduct categorie├źn

Algemene voorwaarden

1. DEFINITIES:

In deze voorwaarden wordt verstaan:

- de ondernemer: Johan Van Vaerenbergh handelend onder de naam "Jolie VOF".

- de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer.

 

 

2. VOORWAARDEN:

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod en/of offerte tussen de ondernemer en de klant, alsmede de uitvoering van de overeenkomst.

De ondernemer behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te allen tijde en zonder uitdrukkelijke kennisgeving aan te passen. De algemene voorwaarden die van toepassing zijn, zijn de geplubliceerde voorwaarden op datum van de aankoop.

 

 

3. OVEREENKOMST:

De overeenkomst komt tot stand wanneer de klant de bestelling heeft betaald en de ondernemer de klant het order per e-mail heeft bevestigd. Zolang de ontvangst van het order niet door de ondernemer is bevestigd, kan de consument de overeenkomst ontbinden.

 

 

4. PRODUCTPRIJS:

De prijzen van de aangeboden producten zijn in Euro en inclusief BTW. Bestellingen worden aanvaard vanaf € 12,50.

 

 

5. BETALINGEN EN BETALINGSWIJZE:

Alle bestellingen zijn contant te betalen. Hiervoor kan de klant twee betalingswijzes gebruiken:

- betaling via Paypal.

- betaling via kredietkaarten (Visa, Mastercard, Maestro). 

  De betalingen via de kredietkaarten worden door het beveiligde "Ogone" systeem gecontroleerd.

Alle betalingstransacties worden optimaal beveiligd en de ondernemer verzekert de klant een absolute betrouwbaarheid.

 

 

6. LEVERINGSKOSTEN:

De leveringskost wordt steeds bij de afrekening duidelijk vermeld aan de klant. De leveringskost wordt toegevoegd aan de productprijs of aan het totaal van de verschillende productprijzen.

De verzendkosten verschillen van land tot land:

- België:€ 8.00 (inclusief BTW).

- Nederland (exclusief eilanden): € 15.00 (inclusief BTW).

- andere landen: op aanvraag

 

De leveringskost is inclusief BTW en in Euro.

 

 

7. LEVERINGSTERMIJN:

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. In geval een product en/of producten niet voorradig is, wordt de klant door de ondernemer binnen de 4 werkdagen per mail verwittigd en wordt de nieuwe leveringsdag meegedeeld.

De producten worden maximum binnen de 4 werkdagen na bevestiging van het order geleverd op voorwaarde dat de gegevens van de klant correct zijn.

 

 

8. GESCHILLEN:

Alle geschillen met betrekking tot een verkoopcontract vallen onder de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van het arrondisement Aalst, waarbij het Belgisch Recht exclusief toepasbaar is.

 

 

9. HERROEPINGSRECHT:

De klant beschikt over een termijn van vijftien (15) kalenderdagen vanaf de leveringsdatum van het product of producten om zonder redenen het product of de producten terug te sturen.

De klant dient met de volgende punten rekening te houden:

- de kosten voor de retour zijn altijd ten laste van de  klant.

  Het product of de producten dienen opgestuurd te worden naar: Jolie VOF, Oudenaardsesteenweg 610, 9420 Erpe-Mere.

  De retourzendingen zijn steeds op risico van de klant. Zoekgeraakte of beschadigde goederen van retourgezonden producten

  vallen niet onder de verantwoordelijkheid van de  ondernemer.

- het product en/of de producten moeten volledig zijn inclusief toebehoren, gebruiksaanwijzingen, e.d.

- het product dient in zijn oorspronkelijke verpakkingen teruggezonden te worden.

- het product of producten mag (mogen) nog niet gebruikt zijn.

- vuile producten worden niet aanvaard. Het etiket van de flessen wijn mag niet beschadigd zijn.

- gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten worden nooit teruggenomen.

Als de retourzending niet voldoet aan deze voorwaarden dan komen deze niet in aanmerking om terugbetaald te worden.

 

 

10. TERUGSTORTINGSTERMIJN:

Zodra de retourzending in het bezit is van, en verwerkt is door de ondernemer, wordt het bedrag terugbetaald en dit maximaal ter waarde van het gekocht product. De terugbetaling zal uiterlijk 30 dagen na ontvangst van de retourzending geschieden.

 

 

11. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID:

De ondernemer kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het niet uitvoeren van het aankoopcontract in geval van overmacht zoals bepaald door het gerecht, en in het geval van een tekortkoming of fout van de klant of wegens een onvoorspelbaar en onomkeerbaar feit gepleegd door een derde ten opzicht van het contract.

De ondernemer is niet verantwoordelijk voor schade of andere consequenties veroorzaakt als gevolg van het foutieve gebruik van het aangekochte product en of producten.

Alle foto's, ter beschikking gestelde informatie en teksten zijn zo nauwkeurig en volledig mogelijk weergegeven. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde foto's, informatie en teksten. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal de ondernemer de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

De ondernemer kan eventueel niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.

Indien het door de ondernemer geleverde product en of producten een gebrek vertoont, is de ondernemer zijn aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag van de aankoopsom.

 

 

12. KLACHTEN:

Elke klacht, van welke aard ook, kan slechts aanleiding geven tot vervanging van het geleverde product en/of producten, of indien dit onmogelijk is, tot terugbetaling van maximaal de aankoopsom van het destreffende product. Indien het geleverd product en/of producten een gebrek vertoont, dient de klant op straffe van verval van recht uiterlijk binnen de vijf (5) kalenderdagen na levering een schriftelijke klacht op te sturen.

De klant moet steeds bij levering van het product en/of producten het geleverde controleren of deze overeenkomt met het bestelde.

 

 

13. INTELLECTUELE EIGENDOM:

De totale inhoud van de website www.jolievof.be, zijnde foto's, teksten, merken e.a., is het exclusief bezit van Jolie VOF.  Voor elk gedeeltelijke of volledige reproductie van de inhoud, via om het even welk kanaal, moet schriftelijk toestemming worden aangevraagd aan Jolie VOF, op straffe van vervolging.

 

 

14. EIGENAAR "ON-LINE SHOP":

Jolie VOF

Oudenaardsesteenweg 610

9420 Erpe-Mere

België

Tel. 053 41 07 42

GSM: 0472 45 11 49

email: info@jolievof.be

ondernemingsnummer: BE 0808.456.101.

 

15. EUROPESE GESCHILLEN COMMISSIE

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr

LAATST BEKEKEN