ZOEKEN

ZOEK ANNULEREN
VERBERG


Uw winkelmandje bevat momenteel nog geen items.
AANBOD
FILTERS

FILTER OP LAND

KIES


Filter op prijs

KIES


Filter op druifsoort

KIES



Product categorieën

Rode Wijn

Nieuw
Hessenstein Trocken, Riesling 2020
Retourrecht: 14 dagen
Gratis levering vanaf € 120
Betalen via Mastercard, Visa, Bancontact etc..
Bezorging binnen de 3 werkdagen

Rode Wijn:
Hessenstein Trocken, Riesling 2020

 100% Riesling.

Een verfrissende, droge Riesling. Tonen van smakelijke citrusvruchten, knapperige groene appel en rode wijngaardperzik schijnen door in zijn boeket. In de mond is deze Riesling evenwichtig en harmonisch. Een aangename, veelzijdige wijn.

Domein
Prinz von Hessen, gelegen in Johannisberg in het kleine Duitse wijngebied van de Rheingau, is één van de belangrijkste Riesling-producenten in Duitsland. Sinds zijn oprichting is het wijndomein lid van de vereniging van wijnproducenten in de Duitse wijnbouw, de zogenaamde VDP. De uitmuntende kwaliteit van de wijnen blijkt uit de internationale en nationale erkenning. 95% Van de teelt is gewijd aan de Riesling-druif die bewijst dat er inderdaad geen andere plaats is waar deze druif beter kan groeien, dan precies op de 50e breedtegraad noord.

Expositie
De Riesling wijngaarden liggen op de hoogste punten van de Rheingau, waaronder Johannisberger Klaus, Winkeler Hasensprung en Winkeler Jesuitengarten. 90% Van hun eigen wijngaarden is plant met de Riesling druif.

Oogst
De oogst vond plaats van eind september tot eind oktober. Intense, handmatige selectie in de wijngaard zorgde ervoor dat alleen de beste druiven werden geoogst.

Vinificatie
Na de oogst worden de druiven zachtjes geperst. Om de verse fruitaroma's van de Riesling most te behouden, vindt de fermenatie plaats in temperatuur gecontroleerde roestvrijstalen vaten.

Lees minder
Land: Duitsland
Streek: Rheingau
Gebied: Rheingau
Appellatie: Rheingau
Domein: Weingut Prinz von Hessen

Druifsoort(en): Riesling
Jaar: 2020
Inhoud: 750 ml
Land:
€ 11.55 incl BTW

LAATST BEKEKEN