ZOEKEN

ZOEK ANNULEREN
VERBERG


Uw winkelmandje bevat momenteel nog geen items.
AANBOD
FILTERS

FILTER OP LAND

KIES


Filter op prijs

KIES


Filter op druifsoort

KIES



Product categorieën

Rode Wijn

Nieuw
Orin Swift Napa Valley Papillon 2018
Retourrecht: 14 dagen
Gratis levering vanaf € 120
Betalen via Mastercard, Visa, Bancontact etc..
Bezorging binnen de 3 werkdagen

Rode Wijn:
Orin Swift Napa Valley Papillon 2018

Papillon is samengesteld uit de belangrijkste vijf druivenrassen van Bordeaux en wil een Nieuwe Wereld variatie zijn op de Bordeaux stijl. De bedoeling van de wijnmaker was om de Cabernet Sauvignon centraal te stellen met de delicate subtiliteiten van Cabernet Franc en Merlot en de strakke kracht van Petit Verdot en Malbec.

In het glas is de wijn donker en inktachtig met rijke granaattinten. In de neus verwacht u een volle rijpe kersentoon met anijs, pure chocolade en een lichte rozemarijnachtige kruidigheid. Bij het eerste proeven maakt het assertieve fruit zijn aanwezigheid bekend met verse kersen en heldere frambozenjam. Het fruit maakt plaats voor een tannine van sandelhout, amaretto en een geroosterde kokosnoot. De tannines zijn soepel, en de afdronk heeft een prachtige zoete eikenkwaliteit.

De Bordeaux-achtige kwaliteit van deze wijn maakt het een fantastische combinatie voor rijke vleesgerechten. Een chateaubriand of een cotes du boeuf zou een verrukkelijke combinatie zijn.

Orin Swift Cellars is eigendom van en wordt gerund door David Swift Phinney. Nadat hij verliefd werd op wijn tijdens een reis naar Florence, Italië, werkte hij als tijdelijke oogster voor Robert Mondavi Winery voordat hij in 1998 Orin Swift Cellars begon. Orin komt van de middelste naam van zijn vader en Swift is de meisjesnaam van zijn moeder.


Druifsoort(en): Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec, Petit Verdot
Jaar: 2018
Inhoud: 750 ml
Land: Californië
€ 79.90 incl BTW

LAATST BEKEKEN