ZOEKEN

ZOEK ANNULEREN
VERBERG


Uw winkelmandje bevat momenteel nog geen items.
AANBOD
FILTERS

FILTER OP LAND

KIES


Filter op prijs

KIES


Filter op druifsoort

KIESProduct categorieën

Rode Wijn

Nieuw
Orin Swift Cabernet Sauvignon Palermo 2019
Retourrecht: 14 dagen
Gratis levering vanaf € 120
Betalen via Mastercard, Visa, Bancontact etc..
Bezorging binnen de 3 werkdagen

Rode Wijn:
Orin Swift Cabernet Sauvignon Palermo 2019

Van alle wijnen die Dave Phinney maakt, ziet hij deze wijn als zijn meest diverse Cabernet Sauvignon. Hij selecteert nauwgezet de druiven uit de belangrijkste teeltgebieden van Napa Valley met behulp van zijn uitgebreide netwerk van wijngaarden. Dit uitputtende werk is bedoeld om de enorme stijlen, microklimaten en bodemprofielen van deze wijngaarden te laten zien. Als een gekke wetenschapper worden de wijnen van verschillende locaties samengevoegd om de perfecte balans te vinden.

 
Met twee opeenvolgende bijna perfecte oogsten, is dit misschien wel de beste Cabernet Sauvignon ooit gemaakt door Orin Swift.
De neus en smaak zijn zoals je zou hopen en verwachten van een kwaliteit Napa Valley Cabernet Sauvignon. Geroosterd eikenhout en rijpe donkere bessen blijven hangen in de neus met een subtiele toets van cassis. Bij het proeven valt de wijn niet aan. Hij blijft even zachtjes hangen in de mond voordat hij zich ontwikkelt tot een volle en serieuze wijn met een verbazingwekkende smaakconcentratie. De smaken die het meest overheersen zijn kirsch/kers tonen, zwarte bes, framboos en een welkome licht stoffige afdronk.
 
De levendige tannines en het donkere fruit maken het een fenomenale begeleider van vettere rode vleesgerechten zoals gegrilde lamskoteletjes of een hangbuiklapje. De tannines snijden door het glycerol mondgevoel van het vet en maken het gehemelte vrij voor de volgende hap.
 
Orin Swift Cellars is eigendom van en wordt gerund door David Swift Phinney. Nadat hij verliefd werd op wijn tijdens een reis naar Florence, Italië, werkte hij als tijdelijke oogster voor Robert Mondavi Winery voordat hij in 1998 Orin Swift Cellars begon. Orin komt van de middelste naam van zijn vader, terwijl Swift de meisjesnaam van zijn moeder is.
10 jaar bewaarbaar

Druifsoort(en): Cabernet Sauvignon
Jaar: 2019
Inhoud: 750 ml
Land: Californië
€ 69.80 incl BTW

LAATST BEKEKEN