ZOEKEN

ZOEK ANNULEREN
VERBERG


Uw winkelmandje bevat momenteel nog geen items.
AANBOD
FILTERS

FILTER OP LAND

KIES


Filter op prijs

KIES


Filter op druifsoort

KIES



Product categorieën

Rode Wijn

Nieuw
Orin Swift Cabernet Sauvignon Mercury Head 2019
Retourrecht: 14 dagen
Gratis levering vanaf € 120
Betalen via Mastercard, Visa, Bancontact etc..
Bezorging binnen de 3 werkdagen

Rode Wijn:
Orin Swift Cabernet Sauvignon Mercury Head 2019

Met niets meer dan een antieke Mercury dubbeltje als etiket, ontleent deze superster Californische Cabernet zijn naam aan Dave Phinney's jeugdherinneringen aan het verzamelen van munten.

 
Hoewel Dave naam maakte met zijn legendarische The Prisoner rode blend, heeft hij ook een voorkeur voor het maken van prachtige single varietal Cabernet Sauvignon die jong kan worden gedronken of tien jaar of langer kan worden bewaard. Als u deze fles nu opent, wordt u beloond met weelderige aroma's van cassis, bramen en sigarenkistje en een rijke, volle body en krachtige kersen- en pruimenaroma's, gekruid met salie en hints van grafiet, die nog complexer worden bij verdere rijping.
 
Om zijn vlaggenschip Cabernet te maken, vinifiëren Dave en zijn team bij Orin Swift alle druiven van hun beste wijngaarden in Napa Valley afzonderlijk en selecteren zorgvuldig de beste partijen om Mercury Head te maken. Als een bepaald oogstjaar niet genoeg fruit van topkwaliteit oplevert, wordt er dat jaar geen Mercury Head gemaakt. Dankzij deze nauwkeurige aanpak kunnen zij fruit uit de meest gewaardeerde microklimaten van Napa Valley in de AVA's Rutherford, St. Helena en Atlas Peak combineren om een meesterlijk portret van dit edele ras te maken.
 
10 jaar bewaarbaar

Druifsoort(en): Cabernet Sauvignon
Jaar: 2019
Inhoud: 750 ml
€ 250.00 incl BTW

LAATST BEKEKEN