VERBERG


Uw winkelmandje bevat momenteel nog geen items.

Wijnen
Wijnen in ons aanbod van de meest populaire wijnlanden

Cignomoro Pepe Nero Bianco Salento
Retourrecht: 14 dagen
Gratis levering vanaf € 100
Betalen via Mastercard, Visa, Bancontact etc..
Bezorging binnen de 3 werkdagen

Witte Wijn:
Cignomoro Pepe Nero Bianco Salento

 

Domein: Bij Cignomoro draait het heel bewust om de keuzes die ze maken en gemaakt hebben. Ze hebben bewust voor Puglia gekozen, bewust voor de wijngaarden en om daar hun wijnstokken te laten groeien. Ze kozen hiervoor omdat ze geloven dat de ze hier wijn kunnen maken die spreekt. De kracht van de zon, wind en zee zorgen ervoor dat elke slok uniek is. Ze kozen voor de “rode landen” tussen Manduria en Carosino. Met de nieuwste vinificatie technieken, zonder de waarde van een familie wijnmakerij te vergeten zorgen ze ervoor dat de wijnen van Cignomoro tot de beste van Puglia gerekend mogen worden. Omdat de natuur vaste tijden heeft die niet moeten worden gehaast, kiezen degenen die Cignomoro drinken iets dat duidelijk zegt wie ze zijn.

 

Vinificatie: koude pers, waarna de fermentatie in RVS tanks plaatsvindt onder gecontroleerde temperaturen tussen de 16 en 18 graden.

 

De wijn kleurt strogeel met gouden reflectie. Aromatisch in de neus met tonen van witte bloemen, groene appel, citrus fruit en ananas. In de mond een fruitige smaak met aangename zuren en een aanhoudende afdronk.

Combineert goed met vis en zeevruchten.

 

Druivensoorten: Verdeca, Bianco d'Alessano en Minutolo.

 


Jaar: 2020
Inhoud: 750 ml
Land: Italië
€ 10.99 incl BTW

LAATST BEKEKEN