ZOEKEN

ZOEK ANNULEREN
VERBERG


Uw winkelmandje bevat momenteel nog geen items.
AANBOD
FILTERS

FILTER OP LAND

KIES


Filter op prijs

KIES


Filter op druifsoort

KIES



Product categorieën

Witte Wijn

Nieuw
Orin Swift Mannequin 2019
Retourrecht: 14 dagen
Gratis levering vanaf € 120
Betalen via Mastercard, Visa, Bancontact etc..
Bezorging binnen de 3 werkdagen

Witte Wijn:
Orin Swift Mannequin 2019

Deze Chardonnay blend introduceert vijf overwegend Franse variëteiten om een unieke wijn te creëren zoals geen andere gemaakt in Californië. De wijnmaker bedacht deze wijn oorspronkelijk als een witte blend, maar Chardonnay uit Carneros en Sonoma Valley werd de dominante variëteit. Uit deze regio's haalt de wijnmaker Chardonnay van bijzonder koele wijngaarden om de beste druiven in een van de beste Chardonnay teeltgebieden ter wereld te laten zien.

In het glas heeft de wijn een bleke strokleur en geeft aroma's vrij van granny smith appel, gepocheerde peer, jasmijn en oranjebloesem. Bij het proeven geven een assertief mondgevoel en een opvallende zuurgraad plaats aan lagen kamperfoelie, witte perzik en mandarijn. De wijn is gerijpt in 40% nieuw Frans eikenhout en heeft negen maanden gelagerd. Dit zorgt voor heerlijke bakkruiden en crème brulee tonen en een bedwelmend romig mondgevoel.

De levendige zuurgraad en het weelderige mondgevoel maken dit een perfecte begeleiding van assertieve en scherpe kazen.

Orin Swift Cellars is eigendom van en wordt gerund door David Swift Phinney. Nadat hij verliefd werd op wijn tijdens een reis naar Florence, Italië, werkte hij als tijdelijke oogster voor Robert Mondavi Winery voordat hij in 1998 Orin Swift Cellars begon. Orin komt van de middelste naam van zijn vader, terwijl Swift de meisjesnaam van zijn moeder is.

 


Druifsoort(en): Chardonnay
Jaar: 2019
Inhoud: 750 ml
Land: USA
€ 49.90 incl BTW

LAATST BEKEKEN