ZOEKEN

ZOEK ANNULEREN
VERBERG


Uw winkelmandje bevat momenteel nog geen items.
AANBOD
FILTERS

FILTER OP LAND

KIES


Filter op prijs

KIES


Filter op druifsoort

KIES



Product categorieën

Rode Wijn

Nieuw
Orin Swift Slander Pinot Noir 2020
Retourrecht: 14 dagen
Gratis levering vanaf € 120
Betalen via Mastercard, Visa, Bancontact etc..
Bezorging binnen de 3 werkdagen

Rode Wijn:
Orin Swift Slander Pinot Noir 2020

Orin Swift Cellars is opgericht door David Swift Phinney en wordt tegenwoordig beschouwd als een van Amerika's beste boutique wijnmakerijen. David werd verliefd op wijn tijdens een bezoek aan Florence in Italië en werkte enige tijd voor Robert Mondavi Winery voordat hij in 1998 zijn eigen project oprichtte. De ongebruikelijke naam van het wijnhuis komt van een combinatie van zijn vaders middelste naam, Orin, en zijn moeders meisjesnaam, Swift.

Deze prachtige Pinot Noir is gemaakt van hoge kwaliteit fruit afkomstig van topwijngaarden in de Sonoma Coast, Russian River Valley en Santa Rita Hills AVA's. Na de vinificatie rijpt de wijn in Franse wijnkelders. Na de vinificatie rijpt de wijn 10 maanden op Frans eiken, wat bijdraagt aan de complexiteit en de kruidigheid van de wijn.

Op de neus zijn er intense hints van gebakken zwarte kersen, gedroogde rozenblaadjes en aardse bosgrond. De eerste slok onthult een royale volle body, rijke donkere pruimen, aardbeien en veenbessen. De rijping op eikenhout helpt de tannines te verzachten, die opmerkelijk soepel en zacht zijn, en de wijn sluit af met een lange afdronk van karamel, geroosterde brioche en frambozenjam. Het heldere rode fruitkarakter van deze wijn maakt hem tot een ideale partner voor eendengerechten, en hij zal zich de komende tien jaar in de kelder verder ontwikkelen.


Druifsoort(en): Pinot Noir
Jaar: 2018
Inhoud: 750 ml
Land: Californië
€ 64.90 incl BTW

LAATST BEKEKEN